Live stream på esport – mer känsla i din betting

Att följa E-sport genom live stream har aldrig varit enklare än nu. Flera svenska spelbolag erbjuder nu förstklassiga plattformar för att följa dina favoritspel och spelare i realtid. Från adrenalinfyllda MOBA-matcher i League of Legends till strategiska CS:GO-matcher kan du njuta av varje sekund av spänningen direkt från valfri enhet. Tack vare framstegen inom tekniken kan du se på knivskarp  bildkvalitet och det gör upplevelsen lika intensiv som att vara på plats. Dyk med oss in i den spännande världen av livestreamad E-sport och upptäck vad svenska spelbolag har att erbjuda vad gäller esportbets och streaming.

Spelbolag
Features
Bonus
Recension
Spela
1
100% upp till 500 kr
* 18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller
2 Snabbare esport betting
2000 kr
* 18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller
3
1000 kr
* 18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller
4
500 kr freebet
* 18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller
5
500 kr riskfritt spel
* 18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Streama esport hos svenska bettingsidor

Svenska spelbolag är med på banan när det gäller att streama e-sport live. Genom live streaming erbjuder de dig en chans att njuta av dina favoritspel i realtid samtidigt som du kan kombinera med live betting. Spänningsnivån höjs rejält när du kan följa dina bets från start till slut av matchen.

Bettingsidorna erbjuder streaming för en mängd olika Esport-event. Allt från stora internationella turneringar till mindre inhemska matcher. Du kan titta på allt från populära spel som Dota 2, League of Legends, CS:GO och Fortnite. Oavsett om du är ett fan av snabba skott i Call of Duty eller taktiska drag i StarCraft kan du räkna med att hitta något för dig.

Live stream på esport - mer känsla i din betting

För att kunna streama behöver du oftast bara ett aktivt konto eller ett positivt spelsaldo. De streamade matcherna håller hög kvalitet vad gäller både bild- och ljudmässigt. Det gör att du verkligen kan känna dig som en del av händelserna.

Många spelbolag erbjuder också expertkommentatorer och analyser som kan hjälpa dig att göra informerade beslut om dina bets. Streaming hos svenska spelbolag är alltså inte bara en visuell fest utan också ett utmärkt verktyg.

Twitch är också ett alternativ

Om din favoritturnering inte finns tillgänglig för streaming hos ditt spelbolag finns det oftast en annan lösning. Det handlar om Twitch, en av världens största aktörer när det kommer till live streaming av videospel och e-sport. Genom Twitch har spelare runt om i världen möjlighet att följa sina favoritspelare och lag. Det bästa av allt är att streamingtjänsten är helt gratis.

Här finns allt från amatörer som streamar sin dagliga spelsession till professionella E-sportturneringar av högsta klass. Det är nästan som att ha en digital arena i fickan där du kan följa action var du än befinner dig.

Twitch har blivit en populär plattform för e-sport-fans från hela världen. Plattformen erbjuder interaktion med möjlighet att kommentera och chatta med andra tittare och streamers.

Twitch är ett mecka för alla E-sport-fans. Oavsett om du vill se på de största turneringarna live, hålla dig uppdaterad om dina favoritlag eller bara njuta av en god dos av gaming har Twitch något för dig.

Andra streamingtjänster för esport

Det finns andra streamingtjänster också att använda för livestreams av e-sport. Nedan går vi igenom de vanligaste utanför världen av Twitch och spelbolagen. Du kan också läsa vår artikel om esport på TV.

YouTube

YouTube är inte bara världens största videodelnings plattform utan också hem för en mängd live streaming. För e-sportälskare erbjuder YouTube en plats att titta på live spel, repriser, höjdpunkter och analyser från en rad olika turneringar. YouTube Gaming, som är en specifik sektion på plattformen, innehåller en mängd streaming-kanaler dedikerade till E-sport. Plattformen är ett starkt alternativ till Twitch. Framförallt om du gillar att kunna spola tillbaka under sändningarna. Denna funktion är unik för YouTube.

Facebook

Facebook kanske inte är det första du tänker på när det gäller e-sport streaming men deras satsning på området bör inte underskattas. Via Facebook Gaming kan användare inte bara spela spel utan också se livesändningar av både stora och mindre E-sportturneringar. Det unika med Facebook är den inbyggda sociala aspekten. Du kan enkelt dela sändningar, bjuda in vänner att titta och diskutera matcherna i realtid.

Caffeine

Caffeine är en relativt ny plattform på E-sport-scenen som redan har gjort ett starkt intryck. Skapad av tidigare Apple-designers satsar Caffeine på enkelhet och social interaktion. Här kan du snabbt hoppa in i livesändningar, chatta med andra tittare och starta egna sändningar utan krånglig mjukvara. Caffeine är särskilt starkt på community-byggande. Det kan ge en mer personlig upplevelse när du följer dina favoritlag.

Mixer

Mixer, ägd av Microsoft, var en annan populär plattform för live streaming av E-sport. Tyvärr meddelade företaget i mitten av 2020 att de stänger ned tjänsten. Mixer har dock haft en betydande inverkan på streaming-industrin med innovativa funktioner som låg latens streaming och interaktiva element i sändningarna. Deras arv lever vidare i andra tjänster och har satt en ny standard för hur live streaming av E-sport kan se ut.

Streama i mobilen

Du som vill ha en mobil upplevelse har utmärkta förutsättningar att få detta. Svenska spelbolag har perfekta mobila möjligheter för dig som spelare. Antingen kan du streama matcherna direkt via spelbolagens app om de erbjuder en sådan. Annars finns alltid alternativet att spela via en mobil webbläsare. 

Oavsett vilket kan du ta med dig matcherna och din esport vart du än befinner dig. Sitt på bussen och följ Dreamhack Masters eller samla polarna och titta på matchen tillsammans utan kostnad genom Chromecast eller Apple TV. Det är fantastiskt att ta del av den frihet som du får genom att använda din smartphone eller surfplatta. 

Sammanfattning av streaming på esport

Det finns en hel värld för dig att upptäcka om du vill streama esport live. Flera svenska spelbolag erbjuder dig fantastiska möjligheter att kunna titta på direktsänd sport utan kostnad. Så länge du har ett positivt spelsaldo, alternativt ett aktivt bet det senaste dygnet, kan du titta på esport helt gratis.

Vill du har ut av din betting på esport rekommenderar vi också att du tar emot en välkomstbonus. Då kommer du att få mer pengar att spela för vilket många tycker är härligt. En bonus kan komma i många olika varianter och kan användas på esport om du känner för detta. 

Välj ett spelbolag som streamar esport och upptäck glädjen det ger. Men om de inte gör det finns det som sagt flera gratistjänster som du kan nyttja.