4.8 / 5.0 1000 kr Spela

Mr Green – 1000 kr välkomstbonus

Sugen på ett spelbolag med svensk licens som insett att E-sport är framtiden? I sådana fall är det inte många alternativ av spelbolagen som är bättre än Mr Green. Svenskarnas favorit har tagit fram ett av de bättre utbuden som man hittar idag. Det gröna spelbolaget har gjort succé en längre tid och är en uppskattad del av spelmarknaden, framförallt med tanke på hur seriöst man tagit ansvarsfullt spelande en längre tid. Bli medlem hos Mr Green idag och du kan ta emot en välkomstbonus och njuta av E-sports betting när den är som bäst.

Bonusar hos Mr Green

Har du inte tidigare varit medlem hos Mr Green kan du skatta dig lycklig. Mr Green har en fin väkomstbonus när det kommer till esport och betting. Det innebär att om du sätter in 1000 kronor får du hela 2000 kronor att spela för. En bättre start är svår att få. Besök Mr Green för fullständiga regler och villkor då bonusen kommer med ett omsättningskrav.

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Utbud av E-sport

Det är inget dåligt utbud av E-sport marknader som Mr Green ligger inne med. Störst utbud hittar du på CS:GO, svenskarnas favorit. Följ de största turneringarna med miljoner i potten eller betta på spelare som inte nått eliten ännu. Mr Greens utbud av CS:GO möjliggör bägge delar plus mycket mer. Föredrar du Dota 2, League of Legends eller Overwatch kommer du inte heller att bli besviken då utbudet är helt enormt. Bettingsidan har också en egen flik med Vinnarspel där du kan betta långtidsspel om du hellre vill det. Oddsen på den typen av spel brukar vara mycket högre och det ökar spänningen för dig när du ska följa ett mästerskap.

Betta live på E-sport

Inne på Mr Greens oddssida för E-sport hittar du ’Live & Kommande’. Där ligger alla pågående matcher och de matcher som närmar sig matchstart. Du kan alltid betta live hos Mr Green som har flera hundra olika marknader dagligen. Live betting är väldigt populärt just nu och fortsätter att öka i popularitet för varje dag som går. Det finns inte många bättre ställen än Mr Green om man vill betta live på just E-sport.

Mr Green i mobilen

En så rutinerad bettingsida som Mr Green har självklart en fullfjädrad mobil bettingsajt som du kan ta med dig vart du än befinner dig. Bara ladda hem appen på App Store eller Google Play Store och du är igång med en flexibel spelupplevelse som är svårslagen. Betta live eller pre game direkt från din mobil. Det gör bussresan betydligt roligare till exempel. Vill du inte ladda hem en app går det lika bra att spela från din mobila webbläsare istället. Då får du samma utbud fast spelar från din iPhone eller Android genom Chrome, Firefox eller Safari.