Betting på sportspel – Variera din betting

När du tänker på betting på Esport är det säkert CS:GO, Starcraft II eller League of Legends som först ploppar upp i skallen. Men faktum är att det finns mycket annat att upptäcka för Esport-fans, framförallt de som också älskar annan sport. EA Sports är en känd tillverkare som ligger bakom de flesta sportspelen för Playstation, Xbox och Nintendo. För dig som vill betta på Esport fast på sportspel finns det mycket möjligheter. Vanligast är FIFA men det finns många andra spel som hittas hos spelbolagen. Vi tänkte lista några av EA Sports största succéer och kryddar med en uppstickare.

Använd en bonus för din betting på FIFA och NHL

Du vet säkert om att du kan ta emot en oddsbonus hos majoriteten av alla svenska spelbolag. Fördelen med detta är att du får mer pengar att spela för. Eftersom du helt och hållet kan välja själv vad du ska använda din bonus till är förutsättningarna för betting på FIFA och NHL riktigt bra med en bonus. Det enda du ska komma ihåg är att läsa igenom regler och villkor såsom omsättningskrav för att alltid ha en klar bild i huvudet vad det är som gäller för din bonus.

FIFA dominerar ordentligt

När du spelar FIFA med polarna är det en sak men faktum är att eliten på FIFA är oerhört skillade. VM i FIFA ger miljoner i prispengar och det är också på FIFA som det finns mycket odds och marknader tillgängliga. Eftersom det är fotboll som spelas – om än virtuellt – är det också klassiska marknader som gäller på FIFA. Det handlar om matchvinnare, antal mål eller handikappspel. FIFA spelas av folk över hela världen och för att bli en duktig oddsare på detta gäller det att du läser på. Ju mer kunskap desto bättre kommer det också att gå för dig.

Prova betting på Rocket League

Rocket League är ett underhållande spel som kombinerar racing och fotboll. Spelet har blivit omåttligt populärt över hela världen och de som är duktigast tjänar tillräckligt för att leva på sitt spelande. Det har gjort att odds och marknaderna blir allt fler inom Rocket League. Vanliga marknader är även här matchvinnare och antal mål. Betting på Rocket League är oerhört spännande, framförallt om du oddsar live.

NBA2K – join the movement

Basketen har sitt starkaste fäste i USA och när EA Sports lanserade ett basketspel var det föga förvånande att NBA skulle bli namnet. Världens bästa basketliga må locka punters men även den virtuella NBA-världen lockar spelare. Precis som i FIFA och andra E-sporter arrangeras det stora turneringar inom NBA2K och det är riktigt lämpligt för betting. En match har många ansikten så se till att också prova live betting. Vanliga marknader inom betting på NBA2K är bland annat antal poäng, poängspelare, resultat eller matchvinnare.

Streama på Twitch

All Esport går i princip att streama hos Twitch. Då kan du följa matcherna samtidigt som du bettar på dem. Det om något gör att du får en extra härlig upplevelse när du kan kombinera live betting med live stream. Testa det nästa gång du bettar live och märk skillnaden i upplevelse.