Live betting på E-sport – Livebetting när den är som bäst

Precis som live betting ökar generellt på massor av sport har intresset för live betting på e-sport också haft en oerhörd utveckling de senaste åren. Antalet marknader blir allt fler och det finns få saker inom bettingens värld som ger samma spänning som live betting. På e-sport ges du möjlighet att oddsa live på CS:GO, League of Legends, Overwatch och massor av annan e-sport. Upptäck själv de olika oddsen idag och allt som finns tillgängligt. Det är en hel värld som är öppen för dig som punter på e-sport och är sugen på odds live.

Live betting har ökat rejält i intresse på e-sport

Genom att oddsa live på e-sport får du en helt annan dimension i din spelupplevelse. Du får möjlighet att kunna placera odds samtidigt som matchen pågår. Dels brukar oddsen vara högre när du bettar live men det finns också unika marknader att ta del av som inte är tillgängliga innan matchen börjat.

Intresset för live betting har ökat generellt vilket återspeglas i allra högsta grad i e-sporten också. CS:GO är där det finns flest marknader för liveodds hos svenska spelbolag. Men det finns också flera andra e-sporter som är tillgängliga för live betting. Sådana exempel är Valorant, League of Legends och Dota 2. När det är en riktigt stor turnering brukar det finnas extra många alternativ för dig som spelare.

Esport live betting

Mer action med odds live

Det spelar ingen roll om det är en stor turnering eller en träningsmatch. Du hittar alltid odds tillgängliga för live betting. Givetvis finns det fler alternativ om det är en match från en stor turnering eller tävling i de största e-sporterna.

Marknader som kan finnas tillgängliga är vem som lyckas få flest kills under en och samma runda. Det finns också möjlighet att ta del av odds på vem som kommer att välta tornet under en karta.

Vilket blir det första laget som förstör ett torn i matchen och vem kommer att få flest hjältedödanden på respektive karta? Du kan också spela på kartresultat under matchen eller vem som tar nästa blod eller första blodet. Oavsett vilket finns det odds att upptäcka för dig som är sugen på odds live på e-sport.

Kombinera din live betting live stream

Till skillnad från fotboll och andra sporter finns de bästa rättigheterna för e-sport att titta på helt gratis. Det har fått flera spelbolag att ta in rättigheter för att kunna streama e-sport gratis till sina spelare. Det gör att du kan titta på matcherna samtidigt som du placerar dina bets. Därmed blir det en betydligt bättre helhet för dig som spelare när du oddsar.

Genom att kunna titta på matcherna kan du placera dina odds simultant och på så sätt få en bättre helhet. Det blir helt klart enklare att kunna förutse vad som händer härnäst när du kan titta på matchen.

Om det är så att spelbolagen inte visar livestreamad sport finns det andra möjligheter istället. Till exempel är Twitch ett sådant exempel där du kan streama e-sport helt gratis. Det finns flera andra plattformar också som YouTube och liknande tjänster. Därmed är det både gratis och smidigt för dig att titta på e-sport och placera dina bets samtidigt.

Använd en oddsbonus för live betting

Hos svenska spelbolag är det extremt populärt med oddsbonusar. Eftersom det sedan svensk licens infördes endast är tillåtet med en bonus per spelare och licens har vi fått se en marknad som förändrats och idag är det främst insättningsbonusar som gäller. Fördelen med en insättningsbonus är att du får mer pengar att spela för och kan använda på den på vilken sport du än önskar.

Därmed kan du använda din betting bonus till att oddsa på e-sport. Spelbolagen tillåtet också att du använder din bonus för live betting vilket kan vara ett spännande alternativ. Det kan gå snabbare att omsätta din bonus om du använder den på liveodds eftersom du hinner med fler marknader under en match jämfört med om du placerar dina odds inför matchstart. Upptäck insättningsbonusar på e-sport idag och använd de till live betting.

Sammanfattning live betting på e-sport

Det finns ingenting som är lika spännande inom esport betting som live betting. Att få odds i ständig förändring gör att du kan placera odds på din favorit e-sport. Vilken spelare får flest kills under en match eller vem blir det som lyckas välta tornet i kommande match? Antalet marknader fortsätter att öka och det med besked.

Du kan som sagt också kombinera live betting med live stream för att få en ännu mer komplett upplevelse. Allt fler satsar på att erbjuda live stream av spelbolagen i Sverige. Men om en bettingsajt inte erbjuder streaming av e-sport finns alltid Twitch och flera andra plattformar som sänder direktsänd e-sport helt utan kostnad. Det är något som du säkert kan komma att uppskatta.