5 / 5.0 500 kr Ultrabet Spela

Hajper – Grymma på Esport

Är du ute efter ett bra spelbolag för E-sport finns det inte särskilt många bättre alternativ än Hajper. Här väntar en riktigt trevlig spelstund och framförallt riktigt bra erbjudanden och kampanjer för dig. Det gör att du har möjlighet till en riktigt trevlig spelupplevelse på alla nivåer oavsett vilken typ av e-sport som du föredrar. Hos Hajper spelar du hos en bettingsida med svensk licens som har allt på plats.

Har du inte varit medlem idag väntar en riktigt trevlig välkomstbonus. Det ger dig en flygande start när du ska börja spela. Som om inte en maximal oddssida vore nog får du också ett fullfjädrat online casino med tusentals olika spel. Registrera dig med BankID idag och upptäck allt som Hajper har att erbjuda.

Smidig registrering och snabba uttag

Hos Hajper är det busenkelt för dig att bli medlem hos spelsidan. Du behöver inte fylla i några uppgifter utan istället trycker du på “Sätt in och spela”. Därefter väljer du beloppet du vill sätta in samt vilken betaltjänst. Det finns tre alternativ för smidiga insättningar och det handlar om Swish, Zimpler och Trustly. Alla tre ger insättningar på direkten och när du gjort en insättning är du medlem hos spelsidan.

När du sedan ska ta ut vinsterna är det lika enkelt. Du bekräftar uttaget med BankID och väljer betaltjänst. Oavsett om du använder dig av Zimpler, Swish eller Trustly vid uttag får du ut pengarna på direkten vilket är oerhört smidigt.

Bra utbud av E-sport hos Hajper

Utbudet av E-sport hos Hajper är väldigt bra med många olika alternativ. De allra största sporterna inom esport finns med inklusive de hetaste evenemangen i världen. Mycket av fokuset ligger på CS:GO som är det mest populära alternativet i Sverige. CS:GO har flera turneringar årligen som Hajper bevakar och erbjuder odds på.

Förutom CS:GO finns det andra alternativ där League of Legends är ett annat exempel. Detsamma gäller Dota2 som fortsätter att växa bland spelare i Sverige. Hajper erbjuder också en matchkalender där du hittar de hetaste matcherna kommande dagar. Med många marknader på flesta matcherna är Hajper en perfekt plattform för betting på esport.

Live betting och live stream hos spelbolaget

För att få mer spänning och samtidigt hitta högre odds och unika marknader erbjuder Hajper live betting också. Detta är något som rekommenderas för dig som vill ha en extra dimension i din spelupplevelse. När du oddsar hos Hajper får du utmärkta förutsättningar kring live betting med massor av matcher varje dag.

Hajper har också riktigt bra rättigheter för att kunna visa livestreamad sport. Det innebär att du kan titta på matcherna samtidigt som du oddsar. Hajper har en ikon som heter ‘alla streams’. Klicka på denna för att se vilka matcher som visas just nu. Det finns en hel del fotboll tillgängligt att titta på men också ishockey, basket, handboll, volleyboll och mycket mer som bordtennis, amerikansk fotboll och dart.

Support dygnet runt

Behöver du hjälp eller har en fråga alternativt en fundering är det alltid nära till hands hos Hajper. Du kan få hjälp på direkten och därmed ditt ärende hanterat på ett smidigt sätt. Det finns olika sätt att ta kontakt med kundservice. Ett exempel är att skicka ett mail men vi brukar föredrar livechatten. Den har öppet dygnet runt och gör att du får hjälp på direkten. Därför brukar vi välja live chatt om du vi behöver hjälp.

Men det är inte bara supporten som inger trygghet. Hajper har också svensk licens på plats vilket innebär att du kan njuta av skattefria vinster samt en spelupplevelse som är trygg i alla lägen. Det är något att uppskatta.