Snabbare esport betting 4.5 / 5.0 3000 kr Spela

Snabbare – Esport betting hos Snabbare

Snabbare odds och betting har ett komplett utbud av odds på e-sport och flertalet andra sporter. Här får du smidig registrering med BankID samt blixtsnabba uttag på några minuter. För att göra det där lilla extra för spelarna finns också roliga funktioner som Tipsduellen och Retrobet. Oavsett vilken sport du tycker om finns det ett brett utbud av marknader och odds att välja mellan.

Detta gäller framförallt inom Esport, en kategori Snabbare fortsätter att satsa allt mer på. Har du inte spelat här tidigare kan du registrera dig på spelsidan idag. Då väntar också en härlig oddsbonus som du får helt utan insättningskrav.

Smidig registrering och blixtsnabba uttag

Snabbare är ett spelbolag där det är oerhört enkelt att bli medlem. För att börja spela hos Snabbare klickar du bara på “Sätt in och spela”. Därefter väljer du belopp och trycker på “Sätt in”. Nu kommer du att bli ombedd att välja betaltjänst och de två alternativen som finns tillgängliga är Trustly och Swish. I samband med att du gör din första insättning och bekräftar med BankID kommer du också att bli medlem automatiskt och få ett virtuellt konto tilldelat.

När du sedan ska ta ut dina vinster kommer du att kunna få det på bara några minuter. Välj att du ska ta ut vinsterna och bekräfta uttaget med BankID. Därefter kommer du märka att pengarna hamnar på ditt bankkonto på bara några minuter. Det är oerhört smidigt och innebär att du aldrig behöver vänta på dina vinster. Att pengarna i tillägg hamnar på bankkontot helt skattefritt är en fantastisk fördel.

Bra utbud av Esport

Det finns inte många spelbolag som har ett lika bra utbud av odds på Esport. Du hittar massor av olika odds och marknader vilket gör att utbudet är fenomenalt. E-sport är en egen kategori hos Snabbare som utökar sina ligor och turneringar regelbundet för att ge ännu fler alternativ till dig som spelare.

CS:GO är bland det mest populära alternativet och det finns flera ligor att välja mellan. Följ de svenska stjärnorna i jakten på miljonvinsterna. Men det finns mycket mer än så för dig att upptäcka. Dota 2, League of Legends, Warcraft 3 och mycket är tillgängligt för dig. Det gör att du har massor att oddsa på.

Live betting på Esport

Snabbare har också fantastisk live betting. Många upplever en större spänning när det handlar om live betting eftersom man oddsar på en pågående match och därmed får flytande odds i realtid. En match kan som bekant vända snabbt och för att göra det enklare för dig finns det också statistik att upptäcka.

Du kan oddsa live på en match mellan NiP vs Fnatic i CS:GO eller EURONICS vs DIVIZION i Dota 2. Oavsett vilket finns det massor av odds att upptäcka för dig som spelare och vill du hamna mitt i epicentrum av all action är det inte mycket som slår live betting på Esport.

Live stream hos Snabbare

Hos Snabbare finns det också live stream på flera olika sporter. Många uppskattar live stream eftersom det innebär att du kan titta på sport helt gratis. Allt som behövs är att du har pengar på ditt spelkonto hos spelbolaget och du har full tillgång till all sport som finns tillgänglig att streama live hos Snabbare. Det är såväl fotboll som basket, amerikansk fotboll, handboll och mycket mer.

Snabbare har också kundtjänst tillgängligt dygnet runt via live chatt. Därmed spelar det ingen roll om du är en nattuggla eller en morgonpigg person. Du kan alltid få hjälp när du än vill hos Snabbare. Spelbolaget erbjuder också kundservice via mail men vi rekommenderar chatten då det går snabbast.