3.7 / 5.0 100 kr Spela

Leo Vegas recension – Esport betting hos Leo

Det uppskattade spelbolaget LeoVegas grundades 2012 och har sedan dess haft en spikrak resa uppåt. Idag är man en av de största aktörerna på den svenska marknaden och spelsidan har givetvis svensk licens utgiven från Spelinspektionen. Det betyder att du får skattefria vinster och en ökad trygghet när en svensk myndighet agerar medlare vid behov. LeoVegas har de senaste åren satsat allt mer på Esport och kategorin fortsätter att växa så det knakar. Därför kan du redan idag ta emot en välkomstbonus och använda den i ditt oddsande på Esport.

Sätt in 100 kronor eller mer på Leo Vegas idag och få ett gratis bet på 100 kronor!

18+ år –  Regler & villkor gäller, Stödlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt.
Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt.
Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav.
Läs fullständiga regler och villkor här.

Esport hos LeoVegas

LeoVegas har satsat stort på att maximera utbudet av odds och marknader på Esport. Allt från CS:GO, Dota 2, WoW och Rocket League finns att tillgå hos spelbolaget. De erbjuder odds på allt från vänskapsmatcher till de största turneringarna som Dreamhack Masters och VM i de olika esporterna.

Välj själv om du vill lägga ditt bet långt innan en turnering startar eller precis inför matchstart. LeoVegas har också live betting på Esport tillgängligt vilket ökar spänningen ytterligare med unika marknader och maxade odds.

LeoVegas tillhandahåller också statistik på samtliga matcher de har odds på. Därför kan du själv se hur formen är hos de båda lagen eller om det finns någon skada på en nyckelspelare. Genom att ta del av statistik ökar du vinstchanserna dramatiskt och kan enklare göra analyser.

Live stream

LeoVegas har massor av livestreamad sport och det händer att de streamar Esport också. Håll utkik efter tv-ikonen bredvid en match för att titta på matcherna samtidigt som du bettar. Så länge du har pengar på ditt spelkonto hos LeoVegas alternativt har lagt ett bet inom det senaste dygnet kan du ta del av all livestreamad sport som erbjuds.

Skulle LeoVegas inte streama ett evenemang från Esportens värld kan du alltid vända dig till Twitch. Tjänsten är gratis och världens största plattform för streaming av Esport. Där kan du se i princip alla matcher från Esportens värld och kombinera det med live betting hos LeoVegas.

Andra odds

Det är givetvis inte bara Esport som finns tillgängligt hos LeoVegas utan mycket annat spännande. Fotboll är den sport där det finns störst utbud men du kan upptäcka betydligt mer än så när du spelar hos LeoVegas. Ta del av odds när de är som bäst och upptäck massor av sport.

Allt från större sporter som ishockey, tennis och MMA till dart, volleyboll och badminton finns tillgängligt hos spelbolaget. Du kan också upptäcka virtuella sporter om du önskar det. Det är inte mycket vi saknar hos LeoVegas när det kommer till utbud av odds och marknader.

Svensktalande kundtjänst

Ibland händer det att du har några frågor eller funderingar. Då är det givetvis extremt viktigt att du snabbt kan få hjälp och ditt ärende löst. Hos LeoVegas finns svensktalande kundtjänst tillgängligt dygnet runt vilket innebär att du alltid kan få hjälp på svenska när du än önskar. Kundtjänsten är tillgänglig via live chatt, mail och telefonsupport. Välj själv vilken metod du föredrar och få fläckfri kommunikation på dina villkor av en svensk agent. Det ger en tryggare upplevelse för alla parter.

Nr 1 mobilen

LeoVegas har sedan grundandet 2012 alltid legat i framkant när det kommer till mobil betting. Detta har fortsatt konstant sedan dess och närmare 10 år senare är det fortfarande LeoVegas som dominerar de mobila förutsättningarna. All esport betting och alla andra odds finns alltid tillgängliga från mobila enheter också. Det gör att du alltid kan upptäcka själv hur oddsen ligger till oavsett vart du är. På så sätt får du en större frihet och flexibilitet i allting du gör. Välj själv om du vill spela från datorn eller surfplattan via en app eller din mobila webbläsare. Oavsett vilket finns hela oddsutbudet tillgängligt från alla enheter.