DreamHack – Världens största LAN i självaste Sverige

Det började som ett LAN 2004 och det skulle inte dröja länge innan det också blev världens största LAN. Sedan starten 2004 har DreamHack varit under konstant utveckling och idag är det en global jätte inom Esportens värld. Idag är det inte bara det årliga LANet som arrangeras utan också några av de mest åtråvärda tävlingarna inom CS:GO. Det innebär att det finns massor att upptäcka för den som vill betta på DreamHack Masters när eliten gör upp om det åtråvärda priset.

DreamHack Tour

Varje år på DreamHack Day den 9 december blir det officiellt hur DreamHack festivalen kommer att se ut. Det blir alltid flertalet olika LAN över hela världen och nya städer dyker upp regelbundet. Konceptet har nu funnits i över 25 år och är därmed en av de största pionjärerna i Esportens värld. 11 städer utses varje år att arrangera tredagars-festivaler och Dallas, Leipzig, Atlanta, Montreal. Givetvis återkommer DreamHack till födelseorten Jönköping varje år också.

Långtidsspel på DreamHack Masters

Det är inte bara på varje individuell match du kan oddsa på utan redan innan tävlingen sätter igång finns det utmärkta förutsättningar för dig att lägga bets. Du kan oddsa på det lag du tror vinner hela turneringen och den åtråvärda prispotten på 2,5 miljoner dollar. Det finns också möjlighet att betta på vem som kommer vinna de olika grupperna i gruppspelet samt head 2 head betting där du kan betta på det lag du tror kommer gå längst. Genom att lägga långtidsspel på DreamHack Masters blir det mer spännande att följa turneringens gång hela vägen fram tills finalen.

Streama eventet på Twitch

För den som ska oddsa på DreamHack Masters kan det vara kul att följa matcherna. Som vanligt kan du se evenemangen gratis på Twitch vilket ger dig en stor fördel. Även flertalet spelbolag streamar matcherna så att du kan oddsa och titta på matcherna samtidigt. Detta är perfekt för den som till exempel gillar att livebetta.

Just live betting är också en möjlighet inom CS:GO och framförallt under DreamHack Masters. Då finns det massor av odds och marknader tillgängligt. Spela på vem som vinner nästa karta eller vilket lag som tar hem kommande runda. En match varar i bäst av 30 ronder vilket gör att du kan oddsa live på minst 16 ronder varje match, i DreamHack Masters ännu mer än så eftersom det är extremt sällsynt att någon går helt rent i en match.

Vanliga marknader i DreamHack Masters

Eftersom det är CS:GO det handlar om är det traditionella marknader som finns tillgängligt. Matchvinnare är utan tvekan den vanligaste marknaden där du helt enkelt bettar på den du tror vinner en match. Du kan också satsa på över/under antal rundor i matchen eller mer specifika marknader som vilket lag som vinner pistolrundan.

Betta också på varje lags deltagare individuellt. Det kan handla om hur många kills en spelare får eller vem som plantar bomben flest gånger. Alternativen är många på en sådan stor turnering som DreamHack Masters.

Använd en bonus till DreamHack betting

När du ska betta på DreamHack kan det vara smart att ta emot en bonus. Det finns massor av oddsbonusar att hämta hos svenska spelbolag och alla går att använda på valfritt odds. Därför kan du använda din oddsbonus till att utforska DreamHack och all annan Esport. Det ger dig mer pengar att spela för samtidigt som du också får ut mer din upplevelse när du spelar med mindre risk. Under större turneringar brukar det finnas många erbjudanden tillgängliga för dig som spelare. Upptäck dessa hos ett spelbolag idag och få ut maximalt av DreamHack Masters