Esport odds bonus – betting på esport med bonus

Att spela med en esport odds bonus ger dig mer spel. Med de extra pengar som en bettingbonus ger dig kan du ta dig tid att testa spelsajtens utbud i lugn och ro. Kanske ta chansen att lägga ett lite mer riskfyllt bet, med spännande höga odds. Läs vår guide om esport oddsbonusar så får du veta mer om vilka svenska betting bonusar som finns.

Du hittar alltid bästa esport bets hos de bettingsajter som vi rekommenderar här på esportbets.eu. Vi älskar esport och har därför valt ut de bettingbolag vi tycker har bäst utbud av esport betting.

Esport odds bonus

Att erbjuda sina kunder en esport odds bonus är ett sätt för bettingbolag att locka till sig nya spelare. Det är en del av deras marknadsföringsplan, helt enkelt. De erbjuder dig som ny kund extra pengar att spela för och förhoppningsvis får de då chansen att visa upp vilket förträffligt utbud av esport betting som de har.

Eftersom du har fått extra gratispengar att spela för kan du passa på att testa olika spel och se hur deras spelsajt fungerar. Ofta blir det säkert så att du kommer att lägga några bet med egna pengar sen. En oddsbonus skapar en win-win situation där du får extra pengar att spela för och bolaget får en ny och förhoppningsvis trogen kund.

Esport odds bonus

Var kan man hitta esport oddsbonusar?

Du kan hitta odds bonusar som du kan använda till betting på esport hos flera av våra stora svenska bettingbolag. Välj gärna ett av de spelbolag som vi rekommenderar här på vår sajt. Vi har endast valt ut seriösa aktörer med svensk licens. Du vet väl vad det innebär att bolaget har svensk licens? Jo, det betyder skattefria vinster för dig. Toppen, eller hur?

Du kan naturligtvis söka på nätet också för att hitta esport oddsbonusar. Men varför göra det krångligare än vad det är när vi redan har gjort urvalet åt dig. Slösa inte tid på att leta efter den bästa bettingsajten när du kan hitta den hos oss. Allt du behöver göra är att klicka dig vidare, så är du snart i gång med att lägga ditt första esport bet med din bonus.

Så här använder du din bettingbonus:

Du behöver ingen särskild utrustning eller kunskap för att kunna ta del av en oddsbonus. Allt du behöver är en internetuppkoppling och en dator, mobil eller surfplatta.

Gör så här för att få ut din oddsbonus:

Välj bettingbolag – du väljer enkelt ut ett bolag som vi rekommenderar.

Klicka på SPELA – genom att klicka på rutan märkt med SPELA så kommer du automatiskt att skickas vidare till spelsajten. Det tar endast några sekunder.

Logga in – du loggar in snabbt och säkert med BankID.

Gör din första insättning – genom att genomföra din första insättning till spelbolaget kommer du att aktivera din bonus.

Ta emot din bonus – nu kommer det roligaste steget, när du får ta emot dina bonuspengar.

Lägg ditt bet på esport – planera och lägg ditt bet med dina bonuspengar och hoppas på att dina kunskaper om esport ska ge dig en vinst.

Olika bettingbonusar

Bonuserbjudanden från våra svenska spelbolag kan se lite annorlunda ut. En del bolag erbjuder också flera olika bonuspaket där du som spelare kan välja vilket du vill ta emot.

Insättningsbonus som odds bonus

När du gör din första insättning hos ett bettingbolag kan du få en insättningsbonus. Den baseras på en viss procent på hur mycket du sätter in. Den kan till exempel vara på 50 procent upp till 2 000 kronor. Om du då sätter in 4 000 kronor så får du totalt 6 000 kronor att spela för.

Freebet som odds bonus

Den här bonusen är lite som det låter, ett free, alltså gratis, bet. När du gör din första insättning så tilldelas du ett freebet som låter dig lägga ett bet gratis, utan egen insats. Freebet har ofta ett fast belopp, till exempel 100 kronor, som du kan använda till ett eller flera bets. Bolagen sätter också ofta regler runt vilket lägsta odds som gäller. Det kan röra sig om till exempel 1,50 i odds. Då kan du lägga ett valfritt bet till odds 1,50 med dina bonuspengar. Om du vinner behåller du vinsten. Du får dock inte tillbaka insatsen om du förlorar.

Riskfritt spel som odds bonus

Detta är en mycket eftertraktad bonus, mycket eftersom den är utan omsättningskrav. Den fungerar som så att du kan lägga ett bet, med din egen insats. Om du sen förlorar så får du tillbaka din insats. Helt riskfritt från att förlora pengar med andra ord. En riskfritt spel bonus omgärdas ofta av regler runt maxbelopp och lägsta odds. Till exempel kanske du får lägga ett bet på max 500 kronor till ett lägsta odds på 1,80. Om du förlorar så får du tillbaka insatsen, det kan vara i både kontanter och bonusspel.

Villkor för oddsbonusar

Villkoren för oddsbonusar skiljer sig mycket åt mellan olika bonusar och olika bolag. Därför ska du alltid läsa igenom villkoren för den bonus som du vill ta emot. Då slipper du att råka ut för tråkiga överraskningar med oväntade kostnader och omsättningskrav.