Riskfritt spel – betting på e-sport utan risk

Nästa gång du letar efter ett bra e-sport odds så se till att också hitta en betting bonus i form av riskfritt spel. Då kan du spela helt utan risk, du får pengarna tillbaka om du förlorar. Om du inte känner till denna typ av odds bonus sen innan så ska du läsa vår guide om riskfritt spel. Då får du lära dig det du behöver om denna populära betting bonus. Att spela med en bonus är perfekt för dig som gärna vill testa på betting på CS:GO, DOTA 2 eller andra populära e-sporter.

Riskfritt spel – betting på e-sport utan risk

E-sport är en av världens snabbast växande sporter. På bara ett par decennier så har e-sporten växt från att vara någonting för endast entusiaster till en bred världssport med tusentals utövare och anhängare. Eftersom sporten har blivit så populär och det idag spelas många stora mästerskap och ligor så finns också möjligheten att ägna sig åt betting på e-sport.

När du ska spela på e-sport odds kan det vara kul att testa först, utan risk att förlora egna pengar. Då ska du leta upp en bonus som heter riskfritt spel. Då kan du testa på e-sport betting utan att du behöver oroa dig för att spela bort dina egna pengar. Med en bonus som riskfritt spel kan du som är nybörjare få möjlighet att lära dig hur du lägger ett bra bet. Du som är mer erfaren inom betting kanske vill ta chansen att få testa på betting på en ny e-sport.

Riskfritt spel

Vad är riskfritt spel?

Riskfritt spel är en typ av betting bonus som du kan få när du skriver in dig som ny kund hos ett bettingbolag. Att erbjuda bonus är ett sätt för bolagen att marknadsföra sig. Genom att erbjuda gratis betting kan de locka till sig nya kunder. Många bonusar som delas ut består av bonuspengar som du kan använda på bolagets olika spel. Med riskfritt spel är det dock dina egna pengar du satsar. Om du vinner så vinner du och kan då ta ut vinsten, utan att uppfylla något omsättningskrav.

Om du förlorar så får du tillbaka din insats. Det kan då röra sig om att du får tillbaka bonuspengar som kan omfattas av ett omsättningskrav, ifall du vinner. Det är alltid viktigt att du kollar upp vilka villkor som gäller för den bonus du ska ta emot.

Riskfritt spel på CS:GO

CS:GO eller Counter Strike: Global Offensive som spelet heter är en av de populäraste och mest kända grenarna inom e-sport. Här i Sverige har sporten blivit känd hos den breda massan inte minst för det framgångsrika laget Ninjas in Pyjamas. NiP har länge legat i världstoppen och har vunnit stora mästerskap. Man kan nog säga att killarna i laget har varit med om att starta ett nytt drömyrke för många svenska barn och ungdomar, professionell e-sportare.

Just CS:GO passar utmärkt för betting. Spelet som är ett förstapersonskjutare har relativt enkla regler att sätta sig in. Matcherna är korta och actionspäckade. Utgången kan vara oviss ända fram till sista sekunden. Det här är egenskaper som gör sig bra för en sport inom betting. Vill du också testa på CS:GO betting ska du först leta rätt på ett svenskt spelbolag som erbjuder dig riskfritt spel bonus.

Riskfritt spel på DOTA 2

DOTA 2 är en annan gren inom e-sport som är mycket populär. DOTA står för Defense Of The Ancient och har funnits på marknaden sen 2013. Spelet är ett så kallat Multiplayer Online Battle Arena och bygger på strategi. Två lag spelar mot varandra och ska försöka slå ut det andra lagets ancient, lagets bas. Ett möte mellan lagen består ofta av BO3, det vill säga Best Of 3. Under stora mästerskap kan det röra sig om BO5, alltså Best Of 5 matcher för att avgöra vem som vinner.

Precis som CS:GO så passar DOTA 2 utmärkt för betting. Matcherna är actionfyllda och vändningarna många. Därför passar och DOTA 2 utmärkt för live betting. Om du har goda kunskaper om spelet kan du ha tur att pricka in riktigt bra odds innan spelbolagens algoritmer hinner uppdatera sig om läget i en match. För att träna dina färdigheter i att spela på DOTA 2 odds är det bra att använda dig av en odds bonus, till exempel riskfritt spel.

Riskfri betting på e-sport på mobilen

Du behöver inte längre sitta inne framför datorn för att hålla koll på senaste esport odds. Du kan sköta allt från mobilen. Det kommer att ge dig stor frihet när du kan lägga bets var du än befinner, när du vill. Dessutom har en vanlig smartphone idag så pass bra bildskärm att du kan streama alla stora matcher direkt i mobilen. Perfekt för dig som gärna spelar på live betting. Du kan självklart också ta ut din riskfritt spel bonus för att använda på mobilen. Logga in enkelt i bettingsajtens app, eller mobilanpassad sajt. Där kan du ta emot olika betting bonusar.