Betting och spel på Heroes of the Storm

Även bakom detta spel hittar man Blizzard , och det har bara funnits sedan 2015. Det är kostnadsfritt men inom spelet finns det mikrobetalningar som man använder till att köpa olika karaktärers utseende, grafiska detaljer eller annat. Man kan spela från samtliga Blizzard spel då de hör ihop. I turneringar kan man betta på HoTS på både Betway, bet365 med flera. Det är olika ligor och turneringar som man spelar på detta nya men relativt kända spel. Just nu är Betway det som har det bästa utbudet vad det gäller spel på detta.

Odds och insättningar hos HoTS

Som vanligt gäller det att ha koll och kunskap för att kunna prestera så bra som möjligt inom HoTS. För att bli uppdaterad finns det olika forum, länktips och bloggar. Man kan även gå in på deras appar för att få reda på det senaste om det senaste. Vad som är bra att känna till är resultat mellan lagen, om det gjorts speländringar eller bytt coach. Det finns mycket att ha koll på.

Att spela på HoTS fungerar likadant som det gör med vanligt sportbetting, men är man ny inom denna genren så kan det vara lite svårt att förstå alla regler och nya ord. Med odds menas vadslagning, dvs. man slår vad om vem som ska vinna eller vad det nu rör sig om. Höga odds minskar sannolikheten men ökar vinstsumman och tvärtom. Välkomstbonusar och andra bonusar är vanligt inom denna spelform, och genom att tacka ja till dessa kan du spela utan att riskera dina pengar, vilket kan vara bra i början.

Olika betting-alternativ

Det erbjuds olika betting på olika spel så ha koll på vilket som gäller på det spel du tänker spela. Det erbjuds ibland live betting vilket innebär att matchen håller på under tiden du lägger ditt vad. Alla bonusar har som regel ett omsättningskrav hängande i släptåg. På just HoTS är det vanligaste att man spelar på standard-odds eller special-odds, och med det menas 1,X eller 2, dvs. vem vinner. vem förlorar eller blev det oavgjort?

Att spela HoTS

Det som skiljer HoTS från andra spel är att du har olika kartor som du följer, mot att det på andra spel är en karta. Här följer du sju olika samtidigt, och alla med olika sidomål. När man har samlat ihop tillräckligt många objekt så får man en buff. På en annan karta gäller andra saker. Alla kartor är olika med olika utmaningar, men något de alla har gemensamt är att om man lyckas få en kraftfull buff så förstör de väldigt mycket på fiendens område.

När det gäller detta spel så erhåller man inget guld, vilket innebär att man heller inte får någon item shop. Den erfarenhet man tjänar in gäller globalt, så alla i laget hamnar på samma nivå. Det finns idag 48 olika hjältar med olika egenskaper att välja mellan. De har också olika talanger, och med tillräckligt många poäng kan man byta ut ett flertal egenskaper.