4 / 5.0 Spela direkt Spela

Bethard – Ett bra svenskt spelbolag

Att spelbolaget Bethard har etablerat sig ordentligt sedan man lanserades 2012 är knappast en hemlighet. Spelbolaget har tagit enorma andelar, framförallt sedan Zlatan Ibrahimovic gick in som ambassadör och delägare i företaget. Idag är man en av de stora, framförallt inom sports betting. Som det moderna spelbolag man är har Bethard insett att E-sport är något som allt fler spelare eftersträvar. Därför har man på senare tid ökat utbudet av marknader på just E-sport vilket mötts av glada miner av spelarna.

Välkomstbonus hos Bethard

Vill du ha en oddsbonus går det utmärkt att ta emot hos Bethard. Du kan få upp till 1000 kronor i sportbonus som gör att du blir extra glad när ska börja betta hos spelbolaget. Bonusen är helt fri från omsättningskrav och går utmärkt att använda på E-sport. Du väljer helt själv om du vill ha bonusen eller inte men eftersom den är helt fri från omsättningskrav finns det enligt oss inget att tveka över.

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Utbud på E-sport

Hos Bethard hittar du ett fantastiskt utbud av E-sports betting. I Sverige är det mest populärt med CS:GO och du kan betta på allt från de största turneringarna som Dreamhack Masters till vänskapsmatcher mellan lokala lag. Förutom CS:GO hittar du League of Legends – mer känt som LoL, Overwatch, Starcraft 2, Rainbow 6 och mycket mer.

Betta på vem som ska vinna nästa karta eller varför inte lägga ett långtidsspel inför en turnering? Oavsett vad du gillar att betta på inom E-sportens värld hittar du det hos Bethard.

Betta live på E-sport

Live betting har växt något otroligt de senaste åren och Bethard har inte varit sena att missa detta. Med ett helt enormt utbud av live betting kan du mitt under pågående match betta på E-sport, eller andra sporter om du hellre vill det. Tack vare funktionen cash out kan du titta på en match i CS:GO, få feeling att en vändning är på väg inför sista kartan, och därmed plocka ut vinsten redan innan matchen är slut. En modern bettingupplevelse när den är som bäst. Bethard erbjuder också live streamad sport och har du tur hittar du E-sport i utbudet. Besök hemsidan för att lära dig mer.

Bethard i mobilen

En så etablerad aktör som Bethard har självklart en egen app som du kan ladda hem hos App Store eller Google Play Store. Där får du tillgång till det kompletta utbudet av sportsbooken och naturligtvis allt som en E-sports-spelare behöver direkt från din mobil. Betta på CS:GO eller Starcraft 2 när du sitter på bussen eller live betta när Astralis ska plocka den sista kartan. Med mobil betting hos Bethard blir du flexibel och kan betta på dina villkor. Bli medlem idag om du vill ha en grym spelupplevelse på E-sport.