CS:GO – Counter-Strike:Global Offensive betting

När det gäller E-sport är det ett spel man tänker på direkt, och det är Counter-Strike: Global Offensive.  CS:GO är en del av den omåttligt populära spelserien känd som Counter-Strike. Counter-Strike började som en amatör-mood till det klassiska spelet Half-Life, men har sedan många år tillbaka varit ett framgångsrikt spel på egen hand. Det finns vid det här laget knappast någon dataspelsintresserad person som inte åtminstone hört talas om det.

Snabbt, engagerande och spännande spel

Counter-Strike innehåller alla komponenter som behövs för att vara ett online-spel som passar för turneringsspel. Det har hög puls, är kul att titta på och är konstruerat på ett sånt sätt att skillnaden mellan att vara en professionell spelare och amatör är stor. För att vinna i Counter-Strike krävs det inte bara att du är snabbtänkt och skicklig, det krävs också en djup förståelse för spelmekanik och strategi. Spelets grundläggande koncept har inte förändrats sedan den första modden lanserades för snart tjugo år sedan.

En spelrunda kan se ut på ett av två sätt men innefattar alltid två lag: terrorister och terroristbekämpare. I Den ena formen av spelrunda spelar det ena laget som terrorister vars mål är att placera en bomb på ett förutbestämt mål och det andra laget som terrorismbekämpare. I den andra formen av spelrunda håller terroristerna gisslan och det andra laget har som mål att befria dem. En bidragande faktor till att matcher i Counter-Strike: GO är intensiva är att kartorna är relativt små.

Många årliga turneringar i Counter-Strike:GO

Med tanke på att Counter-Strike:GO är ett så pass engagerande och tekniskt sett mångbottnat spel så kommer det inte som någon överraskning att det har växt fram ett antal årliga internationella turneringar för spelet. En professionell spelare kan idag kamma hem vinstpengar som konkurrerar med de summor som tjänas av allsvenska fotbollspelare eller ännu mer.

Ett perfekt spel för betting

En vital scen med professionella spelare och intensiva matcher gör sammantaget Counter-Strike:GO till ett perfekt spel för esport betting vilket också märks i det att allt fler spelbolag erbjuder möjligheten att betta på det. Att betta på matcher i esport innefattar samma dimensioner som all betting och för att lyckas behöver man precis som spelare ha viss koll på hur spelet fungerar och faktorer som avgör skillnaden mellan vinst och förlust.

Betta på Counter-Strike: GO hos Betsafe

Betsafe är ett rutinerat spelbolag som erbjuder spelare möjligheter att betta på ett stort utbud av esporter. Men det finns mer än så att hämta hos Betsafe. De erbjuder inte bara en omfattande sportsbook utan hör även till de spelsidor som också har en casinoavdelning. Med spel levererade av en imponerande uppsättning spelutvecklare som Quickspin, NetEnt, Microgaming, Playson, Play’N Go, Push Gaming och Yggdrasil.

Det ger en betydligt mer att göra än att satsa pengar på esporter, om det nu skulle vara så att man vill göra det. I klartext innebär det att de har ett spelutbud som innehåller allt från de allra populäraste slotspelen till de klassiska bordsspelen. Betsafe erbjuder i skrivande stund en välkomstbonus på 100% upp till 5000 kronor på första insättningen.