Unibet Esport betting – Esport hos Unibet

Unibet har länge varit känt som ett av Sveriges absolut bästa spelbolag för de som gillar betting. Utbudet är enormt och det finns alltid generösa bonusar och kampanjer. Nya kunder har chansen att ta del av en förträfflig oddsbonus. Dessutom är Unibet ledande när det gäller liveodds och eSport. Här kommer en närmare titt på vad de har att erbjuda.

Spelutbud

Antalet olika evenemang och matcher i sektionen för betting är såpass stort att de har delat in alla spelmöjligheter i smidiga kategorier. Under odds hittar man spel på alla de stora sporterna som fotboll, tennis och ishockey. Navigeringen är enkel, särskilt om man använder sig av sökfunktionen. Du kan söka på antingen sport, liga eller lag. Därför tar det bara ett par sekunder att lägga ett spel om man vet vad man letar efter. En rolig detalj med Unibet är att förutom sport går det att spela på allt från Melodifestivalen till hur det går i politiska val.

Den som gillar att spela live kan välja kategorin Liveodds. Utbudet är inte riktigt lika stort inom liveodds, men samtidigt är spänningen med att spela direkt när allt händer mycket svårslagen. Jämfört med de flesta andra spelbolag ligger Unibet långt framme på området. Dessutom erbjuder de livestreaming så att kunder kan se på matcherna i realtid samtidigt som de spelar.

På senare tid har Unibet börjat satsa stort på eSports. Med det menas tävlingar i dataspel som till exempel CS:GO, League of Legends och Dota 2. Yngre generationer är väldigt bekanta med eSport och framtiden ser mycket ljus ut för spelformatet. Än så länge är antalet matcher rätt begränsat jämfört med vanlig sport. Dock är oddsen ofta riktigt bra för den som är insatt i ett visst spel inom eSport.

Oddsbonus

Den kanske största anledningen att börja betta hos Unibet är den utmärkta välkomstbonusen. Den ger nya spelare chansen att tredubbla sina pengar. En insättning på 500 kr kan alltså ge hela 1500 kr att spela för. Enda nackdelen är att bonuspengarna måste omsättas. För oddsbonusen brukar det krävas att hela beloppet omsätts 5 gånger till ett odds på minst 1,40. Att lyckas med omsättningen på oddsbonusen är vanligtvis enklare än att lyckas omsätta på casino där omsättningskravet är högre.

Odds i mobilen

Att spela via surfplattan eller mobilen har blivit allt vanligare. Unibet erbjuder en app både för Android och iOS. I appen kan man betta på sport och eSport precis som vanligt. Alla vanliga funktioner som att göra insättningar och uttag fungerar utan problem. Till och med livestreamingen finns tillgänglig för de som spelar mobilt.

Kundtjänst

Hjälpsektionen hör till de bättre i branschen. Där finns svar på alla vanliga frågor smart uppdelat i tydliga kategorier. Behöver du kontakt med personalen är kundtjänsten öppen dygnet runt via telefon, e-post eller live-chatt. Chatten brukar vara snabbast. Vill man ha support mitt i natten händer det att den svensktalande personalen är ledig, men då får man hålla till godo med engelska.

Sammanfattning

Unibet är ett stort svenskt spelbolag med ett gediget spelutbud på sport och eSport. Sajten är lättnavigerad och nya spelare kan komma igång med bettingen väldigt snabbt. Deras oddsbonus är perfekt för att få ett rejält spelsaldo. Två stora fördelar med Unibet är deras utmärkta livestreaming och att spelbolaget har en riktigt bra app för de som vill spela mobilt.